Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä! X

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

Ota yhteyttä@

24.10.2016 - 21:00 ID BBN

Copyharkkarin ajatuksia -voiko ID BBN:ää suositella harjoittelupaikaksi?

Kun ensimmäistä kertaa astuin ID BBN:n toimistoon täällä Turussa, markkinoinnin automaatio oli minulle suhteellisen vieras käsite. Ymmärsin sen toimintaperiaatteet, mutta käytännöstä en tiennyt mitään. Minut istutettiin heti koneelle ja sain lyhyen ohjeistuksen työtehtäviin, sen jälkeen olin kuin kuka tahansa työntekijä. Se onkin ollut yksi parhaimmista puolista harjoittelussani – minua on kohdeltu alusta asti työntekijänä vähättelemättä osaamistani.

Vaikka olenkin alalla uusi ja suhteellisen nuori, se ei tarkoita, etten olisi kykenevä tekemään hyvää mainontaa. Oikeastaan päinvastoin – en ole kangistunut kaavoihin tai vanhoihin toimintatapoihin vaan minun on helppo omaksua uutta. En ehkä kutsuisi itseäni diginatiiviksi, mutta lähellä ollaan. Olen ollut tietokoneiden äärellä lähes koko ikäni. Pienenä pelasin miinaharavaa ja iloitsin kun ”aurinko pääsi rannalle”. Nykyään aikani ei enää riitä miinaharavan pelaamiseen, mutta koneen ääressä tulee kirjoitettua tunti jos toinenkin.

Kolmen kuukauden harjoitteluni sujahti ohitse nopeammin kuin huomasinkaan. Keväisen auringon tilalle saapuivat syksyn sateet, kesäkengät vaihtuivat saappaisiin. Samalla olen huomaamatta imenyt itseeni tietoa ja itsevarmuutta. Copywriterin työ saattaa joskus ulkopuolisen korvaan kuulostaa tylsältä – pitkiä tekstejä peräkanaa, päivästä päivään. Itse kirjoittelen mieluusti niin bannereita kuin esitetekstejäkin, mutta parasta työssä on kaikki se luova työ kirjoittamisen taustalla. 

Lopulta päästään tärkeimpään kysymykseen: onko ID BBN sellainen toimisto, jota suosittelisin harjoittelupaikaksi? Mikäli tavoitteesi ovat korkealla ja haluat päästä sisälle modernin markkinoinnin maailmaan, vastaus on kyllä!

 

 

Psst. Haemme aina mahtavia tyyppejä joukkoomme, täällä näet meidän avoimet työpaikat!

Tags:

Ihme duuneja
blog comments powered by Disqus
About me

ID BBN on Pohjoismaiden johtava automaatioasiantuntija ja asiakaskokemuksen kehittäjä.

ID BBN is the leading automation expert and customer experience developer in the Nordic countries.

Lisää kirjoittajalta