Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä! X

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

Ota yhteyttä@

30.11.2017 - 12:14 Matti Aalto-Setälä

Rentoa keskustelua markkinoinnin automaatiosta – kerran kuussa perjantaina!

Markkinoinnin automaation idearyhmä kokoontui ensimmäistä kertaa viime perjantaina. Monella asiakkaallamme oli pikkujoulukiireitä, mutta asiantunteva joukko pääsi kuitenkin paikalle.

Vapaamuotoisessa tapaamisessa keskustelimme miten automaation käyttöönotto on osallistujien yrityksissä sujunut, millaisia automatisoituja markkinoinnin ohjelmia on toteutettu ja kuinka nopeasti järjestelmä on saatu käyttöön. Paikalla olijat kertoivat myös ajatuksistaan hyödyntää automaatiota jatkossa mahdollisimman monipuolisesti.

Tilaisuus todettiin hyödylliseksi ja päätimme jatkaa samalla meiningillä! Drinkit olivat yhtä keltaisia kuin Emman paita ja maistuivat viikon päätteeksi oikein herkullisilta.
Näitä tukiryhmiä pidetään rennoissa merkeissä joka kuun viimeinen perjantai kello 15.00 paikassa Why join navy when you can be a pirate

Be there and be inspired!

 

Tags:

Kampanjahallinta
Kampanjasuunnittelu
Markkinoinnin automaatio
Markkinointiteknologia
Moderni digimarkkinoija
Sähköpostimarkkinointi
blog comments powered by Disqus
About me

Digitalisaation keskipisteessä oleva Matti kirjoittaa näkemyksistään tämän päivän markkinoinnista. Matti auttaa päivätyönään Suomen parhaita yrityksiä modernin markkinoinnin ihmeellisessä maailmassa. Yötyönään hän vetäytyy studioonsa musiikin vielä ihmeellisempään maailmaan. Ennen vanhaan markkinoinnissa ei ollut kyse teknologiasta – eikä ole nytkään. Kaiken keskiössä on asiakas ja hänen tunteensa. Asiakkaiden kokemus on pyhä asia.

Lisää kirjoittajalta