Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä! X

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

Ota yhteyttä@

11.9.2017 - 6:43 ID BBN

TET-harjoittelussa luovuutta oppimassa

Minä olen Wilma Sundqvist lukion toisen vuoden opiskelija Paraisilta. Käyn ruotsinkielistä lukiota ja suomen kieli on minulle haastavaa, varsinkin kirjoittaminen, mutta työstän sitä koulussa. Olen kiinnostunut markkinoinnista ja mainonnasta, siksi halusin tulla tutustumaan työelämään täällä.  Olen luova ja vapaa-ajallani harrastan maalaamista, piirtämistä, ompelemista ja scrapbookaamista. Se on valokuvakirjan tekemistä, missä yhdistetään kuvia ja tekstejä ja samalla myös askartelua. Käyn myös pari kertaa viikossa tanssimassa nykytanssia ja balettia jota olen harrastanut lähes koko elämäni. 

 

Scrapbook matkastani Tokioon

Suoritan kahden päivän TET- jaksoni ID BBN:llä nyt syyskuussa. TET on “työelämään tutustuminen” jossa on tarkoitus tutustua työhön johon on kiinnostunut. Hain juuri ID BBN:ään koska äitini tunsi pari työntekijää täältä. Minut otettiin hyvin vastaan heti ja olen muutenkin huomannut että täällä on hyvä henki. Olen saanut auttaa pienissä hommissa, kuten toimiston valokuvaamisessa ja mittojen ottamisessa uutta sisustusta varten. Lisäksi olen järjestänyt laatikoita ja auttanut lentojen etsimisessä työmatkoille.

Jotta saisin paremman kuvan työstä, olen haastatellut työntekijöitä AD Sari Jalavaa, Web developer Jessi Mäenpäätä, Copywriter Jere Hakamäkeä ja Project manager trainee Tanja Holmia . He ovat kertoneet minulle omasta työstään ja sen haasteista. Olen oppinut että mainostoimistossa tarvitaan eri tehtäviin erikoistuneita ihmisiä. Tarvitaan copywriterit, AD, tekniikka ihmisiä ja Project managerit. Kaikki nämä tekevät yhteistyötä. Kun kysyin haastatteluissa miltä tulevaisuus näyttää sain vastauksena että markkinointi ja mainonta kehittyy nopeaan tahtiin ja automatisointi on tämän hetken askel kohti tulevaisuutta.

En ole vielä ihan varma siitä minne hakisin lukion jälkeen mutta tärkeintä minulle olisi että saisin tulevaisuudessa olla töissä jossain luovalla alalla. Tämän TET-jakson jälkeen voisin kyllä kuvitella itseni tekevän töitä tällä alalla.

Tags:

Ihme duuneja
blog comments powered by Disqus
About me

ID BBN on Pohjoismaiden johtava automaatioasiantuntija ja asiakaskokemuksen kehittäjä.

ID BBN is the leading automation expert and customer experience developer in the Nordic countries.

Lisää kirjoittajalta